19 Nis 2024 11:16:44

Haberler:

SMF - Henüz Yeni Yüklendi!


Uyap Çoklu Giriş Ücretli mi?

Başlatan sohbet, 04 Şub 2024 00:03:50

« önceki - sonraki »

sohbet

Uyap çoklu giriş, çoklu uyap kullanımı, uyap çoklu oturum işlem adet sınırı yoktur!
Uyap Server, Bilgisayarınıza takılı e-imza ile Uyap Avukat Portal'a bağlanarak taraf olduğunuz Uyap dosyalarında işlem yapmanızı sağlayan SHA yazılım tarafından geliştirilmiş yapay zekâ ürünü bir programdır.
Uyap Server Sayesinde, UYAP bağlantınızı çalışma arkadaşlarınız ile paylaşabilir ya da paylaşılmış bir bağlantıyı kabul ederek oturum açabilirsiniz.
Bir UYAP oturumunu birden fazla bilgisayarda kullanabilmek için Uyap Server İle UYAP Avukat Portal - 5 Aktif Oturum Hatasına Kesin Çözüm Sağlayabilirsiniz.




Tüm Verileriniz Kurulu Bilgisayarınızda Kayıtlıdır!

Uyap Server İle uyap 5 aktif oturum, UYAP birden fazla giriş, UYAP başka bilgisayarda oturum açıldı, Eş zamanlı Sorgu Hatası ve 9. Madde Uyap Banlanma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.
    • Kullanıcılarınızın UYAP' ta yaptığı tüm sorgu, ödeme ve işlemleri anlık olarak raporlayabilirsiniz.
    • Sizden habersiz sorgu, evrak imzalama, evrak gönderme, dosya inceleme ve ödeme yapılmasını engelleyebilirsiniz.
    • 5 kullanıcı sınırı, 9.madde E-imza kilitlenmesi, Eş zamanlı sorgu hatası gibi sorunlarınıza 50 kullanıcınız bile olsa veda edebilirsiniz.
    • Farklı şehirlerden aynı e-imza ile UYAP sistemine bağlanıp aynı sunucudan işlemlerinizi halledebilirsiniz.
    • Uyap Server İle uyap 5 aktif oturum, UYAP birden fazla giriş, çoklu uyap kullanımı, UYAP başka bilgisayarda oturum açıldı, Eş zamanlı Sorgu Hatası ve 9. Madde Uyap Banlanma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.


    • UYAP SERVER "9. Madde E-imza Kilitlenmesi", "Eş zamanlı Sorgu Hatası" ve "5 Aktif Kullanıcı Sınırı" gibi kısıtlamaları ortadan kaldırmak için yapay zekâ kullanılarak geliştirilmiş bir yazılım ürünüdür.
    • UYAP SERVER, tanımladığınız ve yetkilendirdiğiniz kullanıcılardan gelen istekleri sırayla UYAP'a gönderebilen, gelen cevapları da dilediğiniz sıra ve yetki ile kullanıcı ekranlarına düşürebilen gelişmiş web ara yüzüne sahip, yapay zeka ile geliştirilmiş bir yazılım ürünüdür.
    • UYAP SERVER ile taraf olduğunuz dosyalara ait tüm evrakları dijital arşivinizde saklayabilir, sorgu sonuçlarınızı kronolojik olarak görüntüleyebilir, kendi bilgisayarınıza kaydedip çevrimdışı dahi görüntüleyebilir kendi dijital arşivinizi oluşturabilirsiniz.
    • UYAP SERVER ile Diğer kullanıcılar farklı işlem yaparken siz Manuel icra takibi açabilirsiniz.
    • Satın Alma Şartı Olmaksızın Ücretsiz 3 Gün Deneme!
    • Uyap 5 aktif oturum hatası nedir? Uyap Server İle UYAP Avukat Portalın da birden çok kullanıcı ile oturum açabilmek ve Uyap 5 aktif oturum hatası alamamak için; UYAP Server Programını kullanarak ofisinizdeki bütün ekranlardan sisteme erişilmesini sağlayabilirsiniz


Uyap Server Başlıca Özellikleri
uyap 5 aktif oturum
UYAP birden fazla giriş
çoklu uyap kullanımı
UYAP başka bilgisayarda oturum açıldı
Çoklu Uyap Kullanımı
Eş zamanlı Sorgu Hatası
9. Madde Uyap Banlanma
Uyap Çoklu Oturum Çözümü
Uyap Yazılım Çözümleri
Uyap Çoklu Oturum Açma Yazılım
Çoklu Uyap Giriş Programı, 5 Aktif Kullanıcı Sınırı, Eimza Banlanması ve Eski Multi Uyap, Multilogin Programınızın Sebep Olduğu Eşzamanlı Sorgu Hatasına Çözüm İçin Geliştirilmiştir.
Birden fazla uyap kullanılabilir mi?
Birden fazla uyap e-imza kullanabilirsiniz. Uyap Server Sayesinde 5 Aktif Oturum Hatasına Kesin Çözüm Sağlayabilirsiniz.